Monipuolinen ja nopea graafinen suunnittelija Nokialta

Olen Sami Karjalainen, graafinen suunnittelija Nokialta, Tampereen kupeesta. Työhöni kuuluu mainonnan ja markkinointiviestinnän suunnittelua hyvin laajalla skaalalla.

Tähän portfolioon olen kerännyt työnäytteitä vuosien varrelta. Olen ollut mainos- ja media-alalla jo vuodesta 2005 lähtien, joten kaikki tekemäni työt eivät luonnollisesti ole mukana. Olenkin koittanut ottaa mukaan monipuolisesti erilaisia töitä.

Kuva: Juhani Latoniemi

Kuva: Juhani Latoniemi

Monipuolisuus on vahvuuteni: ammatilliseen osaamiseeni kuuluu niin printti- kuin nettimediankin hallitseminen. Suunnittelen logot, yritysilmeet, käyntikortit, esitteet, julisteet, nettisivut, messuosastot, autoteippaukset… Lisäksi valokuvaan, teen infografiikkaa ja karttoja.

Minua on myös kiitetty nopeudesta – tarvittaessa pystyn toteuttamaan projektit hyvinkin ripeällä aikataululla. Lisäksi olen ystävällinen, kielitaitoinen ja ympäristötietoinen.

Vehree mainostoimisto

Vuoden 2015 alusta lähtien olen toiminut yrittäjänä. Vehree mainostoimisto toimii Nokialla Koskenmäessä, vanhan sekatavarakaupan tiloissa.

Lue lisää www.vehree.fi ja ota yhteyttä!