Pekka Siuko on Ylöjärvellä toimiva maanrakennus- ja kuljetusalan yritys. Suunnittelin Siukon Pekalle logopäivityksen, visuaalisen ilmeen, käyntikortin ja nettisivuston 2015. Projektiin kuului myös kuljetus- ja kaivinkonekaluston valokuvaukset.

”Yhteistyö on sujunut erittäin helposti, joustavasti ja mutkattomasti. Aikataulu oli todella pitävä. Projektiin lähdettiin mitään kiirettä pitämättä ja silti työ valmistui ennätysajassa. Suunnittelutyön laatu oli ensiluokkaista ja todella ammattitaitoista. Vehree ymmärsi suunnittelupalaverissa läpikäydyt asiat ja asiakkaan toiveet välittömästi ja sai toteutettua ne juuri halutulla tavalla.

Ainoa asia, joka vaati aikaa ja kärsivällisyyttä etenkin projektin toteuttajalta, oli logosuunnittelu mutta siinä suurin syy oli todennäköisimmin asiakkaan nykyaikaistamisen muutosvastarinta.

Hinta tuntui aluksi jonkin verran korkealta verrattuna muutamaan muuhun saman palvelun tuottajiin, mutta projektin päätösvaiheessa hinta todettiin vastaavan laatua. Lopputulosta verrattaessa edullisempiin tarjoajiin saamamme suunnittelutyön laatu oli selkeästi muita tarjoajia parempi.

Tässä kohtaa ei tule mieleen mitään, mitä voisi vielä parantaa. Kiitoksia Sami oikein hyvästä yhteistyöstä.”

– Kirsi Siuko


Pekka Siukon käyntikortin suunnittelu 2015.

Pekka Siukon käyntikortin suunnittelu 2015.