Biogen on lääkealan yritys, joka valmistaa MS-taudin lääkkeitä. Olen osallistunut yrityksen markkinointiviestinnän toteutukseen vuodesta 2008 lähtien. Vaikka kyseessä on ollut etupäässä kansainvälisen markkinointimateriaalin adaptoiminen Suomen oloihin, on myös paikallisia kampanjoita toteutettu. Myös erittäin tarkasti säädelty lääkealan markkinoinnin lainsäädäntö on tullut tutuksi, mistä johtuen myös  työnäytteitä on näkyvissä rajoitetusti tällä sivulla.  Työnantaja: Mainostoimisto Albert Hall.

Sami on toiminut markkinointimateriaalien ja -viestityksen kumppanina jo kolme vuotta. Tänä aikana en ole saanut vain hyvin ja ammattitaidolla valmisteltuja materiaaleja, vaan usein myös hyviä ideoita ja ehdotuksia vielä paremman lopputuloksen saavuttamiseksi. Kaikissa projekteissa on voitu myös luottaa siihen että aikataulut ja budjetit pitävät.

Heli Tapio, Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja (2011)


biogen_ilme2011

Vuodelta 2011 oleva yritysilme, jota Suomessakin on käytetty erilaisissa markkinointiviestinnän materiaaleissa, mm. lehti-ilmoituksissa. Oma roolini on ollut markkinointimateriaalin adaptointi Suomen oloihin.

 

MS-Blogin juliste 2010. Markkinointimateriaalin adaptointi Suomen oloihin.

MS-Blogin juliste 2010. Markkinointimateriaalin adaptointi Suomen oloihin.